You are hereDe 5 beste strendene i Provence

De 5 beste strendene i Provence


1. CalanquesStrand Cassis de Cassis

I vike
ne mellom Cassis og Marseille er det masse små strender. Noen kun mulig å nå med båt, mens andre er mer tilgjengelige. Her kan man finne seg en helt egen liten sandstrand.

2. Ile de Porquerolles

Utenfor Hyeres ligger den lille øya Ile de Porquerolles. Det går båter fra Hyeres og Toulon. Nord på øya ligger det flere fantastiske sandstrender. Fra den lille landsbyen fergen kommer til ligger Plage d’Argent mot øst. Denne stranden er noe utbygd med restauranter ol. Mot vest ligger stranden Plage Notre Dame. Dette er en større og mye roligere strand.

3. Saint Tropez 

Strand St Tropez

Se og bli sett på de verdenskjente strendene i Saint Tropez - Plages de Pampelonne. Nydelige sandstrender, med en rekke private strandklubber med døgnåpne barer og restauranter.

4. Plage de Beauduc 

I Camargue ligger de langstrakte sanddynene som danner Plage de Beauduc. Et eldorado for kiting og vindsurfing. I Saintes Marie de la Mer kan man leie hvite hester og ri på strendene.

5. Nice

Strand Nice

Strendene i Nice er nok ikke de fineste langs kysten, men alikevel føler vi de hører med på en slik liste. Rullesteinstrendene langs Promenade des Anglais er en skue og folkelivet gjør strendene til en opplevelse i seg selv.

 

Foto: Marc Veraartakunamatata

Annonser