You are hereHoteller utenom det vanlige i Provence

Hoteller utenom det vanlige i Provence


Château de Trigance

Med jevne mellomrom får vi mail fra lesere som vil ha anbefalinger på spesielle overnattingssteder. Derfor har vi laget en liten oversikt over overnattingssteder som har det lille ekstra. Over kan du se slottet Château de Trigance som ligger på en klippe over byen Trigance.

 

Château du Grand Jardin

Et gammelt herskapshus, senere utvidet til et fantastisk slott ligger rett utenfor Valensole, er i dag et bed and breakfast. Fra slottet har man utsikt over en vakkert oppbygd hage og omgivelsene rundt.
http://www.lechateau-valensole.com/


Château de Trigance

Utsikten fra Château de Trigance

På toppen av en klippe over den lille landsbyen Trigance ligger et ekte middelalderslott, gjort om til et hotell med 10 rom og en restaurant. Fra slottet har man fantastisk utsikt over Trigance og områdene rundt. Det er mulig å spise lunsj eller middag i restauranten også for de som ikke bor på hotellet.
http://www.chateau-de-trigance.fr/


Le Château des Alpilles

I utkanten av St-Remy-de-Provence ligger slottet Château des Alpilles i rolige hager. Hovedbygget og gårdsbygget er gjort om til hotell, og det er en veldig fin restaurant i hovedbygget.
http://www.chateaudesalpilles.com/


Château St. Martin

I åsene bak Vence ligger Château St. Martin, et luksushotell og spa bygget i gamle ruiner fra 1200-tallet. I de erverdige lokalene har man all den luksus man kunne ønske seg, blant annet et restaurant med 2 stjerner i Michelin-guiden - Le Saint Martin.
http://www.chateau-st-martin.com/fr/bienvenue/


La Bastide de Boulbon

I den lille landsbyen Boulbon har man bygget om et herskapshus fra 1800-tallet til et luksuriøst moderne hotell, med svømmebasseng, restaurant i vakre omgivelser.
http://www.labastidedeboulbon.com/


Château Berne

Château Berne

Vingård, hotell og anerkjent restaurant - alt ligger til rette for et godt opphold på Château Berne. Hotellet ligger idyllisk til i sine egne vinmarker og arrangerer blant annet vinsmaking og kokekurs for sine gjester.
http://www.chateauberne.com/


Hostellerie Berard

I den sjarmerende lille byen middelalderbyen La Cadière d'Azur er flere bygninger i bykjernen, blant annet et gammelt kloster, knyttet sammen til et hotell med litt over 40 rom med en gårdsplass i mellom seg. Det er et eget spa tilknyttet hotellet og de arrangerer kurs i matlaging og vinsmaking.
http://hotel-berard.com


La Riboto de Taven

Gjestehuset La Riboto de Taven ligger på nedsiden av en klippe like utenfor byen Les Baux de Provence, og flere av rommene er hugget inn i selve klippen. Foruten muligheten til å bo i disse huleaktige rommene, har gjestehuset en fantastisk restaurant og fin utsikt til Les Baux de Provence.
http://www.riboto-de-taven.fr/

 

Hoteller

Hoteller i Frankrike er det ofte greit å finne gjennom ulike søkemotorer som sammenligner priser fra forskjellige tilbydere, for eksempel denne. Det kan man spare gode penger på.

Annonser