You are hereAktiviteter for barn

Aktiviteter for barn


Her kommer noen tips til aktiviteter for barn i Provence og og Languedoc-Roussillon.

Marineland ved Antibes
Marineland er i utgangspunktet et kjempestort akvarium med både innen- og utendørs bassenger. Akvariet er ikke bare et av de største i europa, det er for øvrig det eneste stedet i europa hvor man bli underholdt av spekkhoggere, ved siden av både delfiner og sjøløver.

I samme område finner man i tillegg til Marineland; Aquasplash, som er et gigantisk badeland, Kids Island som er en lekepark med mengder av aktiviteter for både store og små barn, Adventure Golf, en minigolfbane inspirert av historiene til den berøtmte sci-fi-forfatteren Jules Verne.

Montpellier Zoo
Det finnes flere små og store zoologiske hager over hele sydfrankrike, og en av de største regnes for å være Montpellier Zoo, som har en mengde små og store dyr fra hele verden. Dessuten har Montpellier Zoo et spektakulært drivhus som simulerer ikke mindre enn syv forskjellige klimasoner, og inneholder over 500 forskjellige dyr.

Spesielt avdelingen for Amazonas er populær, da det her hver annen time settes i gang et overrislingsanlegg som simulerer en tropisk regnstorm.

Dino Park
Dinosaurparken i Le Cap d'Agde er regionens første i sitt slag, og med ikke mindre enn 26 utstillinger hvor man kan beskue 45 automatiserte dinosaurer, som med både lys og lydeffekter kanskje kan være i skumleste laget for de aller minste.

Det er også muligheter for guidede turer i parken, og man får en innføring i utviklingen helt fra tidenes morgen og frem til menneskets utvikling.

Village des Automates
Villages des Automates er en aktivitetspark som henvender seg spesielt til de aller minste. Ikke bare er det en mengde aktiviteter i parken de små kan delta i, det er også spesielt tilrettelagt for spebarn men stellebord, utplasserte mikrobølgeovner med tanke på oppvarming av barnemat, og utleie av trillevogner.

Parken har også Frankrikes største innendørs lekepark, fordelt på avdeling etter hvilken alder barna har. Lekeparken har en egen barneavdeling, og en ungdomsavdeling for de litt større barna med aktiviteter spesielt tilrettelagt for dem.

Sigean African Safari Park
Har man tatt turen til sydfrankrike i egen bil, eller leier en, kan Sigean African Safari Park være et spennende alternativ. I og med man ferdes rundt blandt de ville dyrene i parken i bil, er det ingenting i veien for at man kan ta turen innom en regnværsdag.

Parken inneholder som navnet tilsier hovedsakelig Afrikanske dyr, og noen av dyrene man kan se er elefanter, neshorn, giraffer og løver, for å nevne noen.

Annonser